conditii

 In grupul "Amica 2 amica" activitatea desfasurata are la baza participarea membrilor care sustine material atat partea administrativa a activitatii cat si imbogatirea colectiei.
Fiecare articol afisat este insotit de descriere si dimensiuni, iar pentru mai multe de detalii va stam la dispozitie si va raspundem prin e-mail.
Produsele afisate corespund cerintelor de calitate prezentate in cele ce urmeaza:
-excelenta: nu prezinta semne vizibile de purtare 
-foarte buna: prezinta semne de purtare 
-buna: prezinta semne de uzura si/sau defecte minore remediate si/sau a suferit retusari (refacere de tiv, recoasere, etc.)
Pentru a ajunge in posesia unui articol, expediati o comanda pe adresa de e-mail a blogului si veti primi un raspuns de confirmare a comenzii, iar apoi inca un mesaj la expedierea coletului (expedierile se fac in fiecare zi de marti a saptamanii). Mesajul de comada trebuie sa contina datele personale (nume, prenume, adresa, denumirea si descrierea produsului si link-ul catre produs). Expedierea mesajului de comanda presupune automat acceptarea termenilor si conditiilor referitoare la aceasta (incluzand admiterea cunoasterii caracteristicilor produsului), la modalitatea de plata si transport.
Comanda minima este de 1000 de lei.
Fiecare colet va contine un obiect cadou.

Transportul se face prin Posta Romana sau prin curierat, cu plata in ramburs, cu taxa de transport cuprinsa intre11-20 lei pentru primul kg, in functie de varianta aleasa. Sumele afisate nu includ taxa de transport.
Ne rezervam dreptul de a nu onora sau de a respinge comenzi plasate de persoane nominalizate pe listele negre ale altor bloguri similare si celor care dau dovada de neseriozitate, fara a ne considera obligati de a da explicatii. Respectam corectitudinea celor care ne aleg.