24.09.2014

Bun venit!

Bine ati venit in grupul "Amica 2 amica".
    Pentru noi este importanta calitatea regasita in materialul, executia si starea unui produs, iar scopul nostru este sa aducem o noutate in garderoba cu protejarea bugetului dumneavoastra.
     "Amica 2 amica" este un spatiu intim, privat, unde ne intalnim, deschidem dulapul in care cu siguranta gasim acel ceva... deosebit, de calitate care sa va placa si ca "de la prietena la prietena" daruim timp placut, zambete si un obiect "cu suflet", fiecare lucru fiind insotit de propria poveste si/sau de un nume. Apeland la cunostintele de design vestimentar, croitorie, lucru manual si pictura ale grupului, am creat si am adus modificari si imbunatatiri (scurtari, stramtari, aplicatii de dantela, broderie si pictare, etc.) unor produse, crescandu-le valoarea estetica si/sau utilitara.
Acest blog nu este un magazin on-line. Articolele sunt bunuri ale membrilor grupului, articole de colectie iar in suma de bani afisata se regasesc valoarea manoperei, cea a materialului si intretinerea (curatarea, retusarea la cerere si repararea) produselor. La aceasta suma se adauga taxele postale.
     Aici veti gasi produse de calitate, noi sau in stare excelenta, foarte buna si buna, in mare parte purtatoare de nume cunoscute sau lucrate manual.
   Va multumim pentru timpul acordat si va mai asteptam.